Pobierz Flash Player
aby wyświetlić baner.
DANIA REGIONALNE
DANIA DNIA
ZESTAWY OBIADOWE
ZESTAWY ŚNIADANIOWE
ZUPY
SURÓWKI
RYBY SMAŻONE
DODATKI
NAPOJE GORĄCE
DESERY LODOWE
RESTAURACJA WIGRASZEK
KONTAKT
CATERING
BRYZGIEL
JEZIORO WIGRY
KOLEJ WĄSKOTOROWA
POKAMEDULSKI KLASZTOR W WIGRACH
PRZYRODA
PAŁAC PACA
MOSTY W STAŃCZYKACH
ŻEGLUGA AUGUSTOWSKA
ŚCIEŻKI POZNAWCZE
SPŁYWY KAJAKOWE
GÓRA ZAMKOWA
GÓRA CISOWA
Strona Główna
»
Menu
» DANIA REGIONALNE
DANIA REGIONALNE
1
Kartacze
o opiekaniem lub bez - 2 szt.
Chłodnik litewski
300 ml.
Soczewiaki
3 szt.
Naleśniki z serem
2 szt. Polane śmietana lub sosem czekoladowym lub truskawkowym
Naleśniki z jabłkiem
Polane sokiem truskawkowym lub czekoladowym
Zsiadłe mleko
300 ml
Półmisek regionalny
kartacz, soczewiak i babka ziemniaczana - 3 szt.
1
© 2013 Wigraszek
Strony internetowe ONAVI